Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şömine temizlemek

Rüyada şömine temizlemek

Rüyada şömine temizlemek ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, çok sevinçli olaylar yaşayacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına yorulur.

Rüyada şömine temizlemek gördüyseniz:

  • Belli konulara kendinizi adamanız harika şeyler ortaya çıkarmanızı sağlayabilir.

Rüyada şömine temizlemek hanenizde bolluk olacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine delalettir.

Rüyada şöminenin yandığını görmek onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, sayılacağına, ister istemez çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada evde şömine görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını inanılır.

Rüyada şöminede ateş yakmak iyi geçiminin biteceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, dualarından hayır görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada şömine yakmak iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine inanılır.

Rüyada şömineye odun atmak oldukça büyük başarılara, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada şömineli ev görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada insan boku temizlemek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments