Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabanın evleneceğini görmek

Rüyada akrabanın evleneceğini görmek

Rüyada akrabanın evleneceğini görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akrabanın evleneceğini gördüyseniz:

  • Otoriteye karşı çıkıyor veya dogmatik ilkelerden nefret ediyorsunuz.

Rüyada evde akraba görmek kendisini üzen konuların kapanacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, gözyaşı dökeceğine alamet eder.

Rüyada akrabanın ev aldığını görmek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, güzel günlerin kapıda olacağına inanılır.

Rüyada bir akrabanın ev aldığını görmek uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına işaret etmektedir.

Rüyada akrabayı evlenirken görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada akrabayı evden kovmak haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde kalabalık akraba görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada akrabanı evlenirken görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine delalettir.

Rüyada akrabanın evleneceğini görmek çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments