Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada solmuş çiçek almak

Rüyada solmuş çiçek almak

Rüyada solmuş çiçek almak sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine inanılır.

Rüyada solmuş çiçek almak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz kimseler size gelebilirler.

Rüyada solmuş çiçek almak ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına tabir olunur.

Rüyada solan çiçek görmek çok üst mevkilere yükseleceğine, tutumlu bir yaşam süreceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada çiçekleri solmuş görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sol saçının döküldüğünü görmek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada sol elinin yaralandığını görmek yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol kolundan vurulmak rakiplerin alt edileceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol bacak görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada sol koldan vurulmak fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments