Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlıdan ayrılmak

Rüyada nişanlıdan ayrılmak

Rüyada nişanlıdan ayrılmak işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine işarettir.

Rüyada nişanlıdan ayrılmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler her zamanki hareketleriyle sizi yanıltmayacaklar, daha doğrusu yaptıklarına hiç şaşırmayacaksınız.

Rüyada nişanlı ayrılmak fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına işarettir.

Rüyada nişanlıyla ayrılmak bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının nişanlısından ayrıldığını görmek maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine işaret eder.

Rüyada ayrıldığın nişanlını görmek bir gönül ilişkisine başlanacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine delalet eder.

Rüyada nişanlının ayrıldığını görmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine alamet eder.

Rüyada nişanlı çiftin ayrıldığını görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, dertleşerek moral bulacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada birinin nişanlısından ayrıldığını görmek sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ayrıldığı nişanlıyı görmek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments