Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlının ayrıldığını görmek

Rüyada nişanlının ayrıldığını görmek

Rüyada nişanlının ayrıldığını görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, yokluğa düşeceğine, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, mutluluk ve saadete, masa başı bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada nişanlının ayrıldığını gördüyseniz:

  • Belli bir sıçrama yapmadan önce önünüzü kontrol etmeli, ilerlemeden önce diğerlerinin ne söylediğini ya da yaptığını incelemelisiniz.

Rüyada iki nişanlının ayrıldığını görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, tatsızlık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişanlıların ayrıldığını görmek hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine alamet eder.

Rüyada ayrıldığı nişanlıyı görmek uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada nişanlısından ayrılmak verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nişanlının ayrıldığını görmek yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada ayrıldığın nişanlıyla barışmak yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına delalet eder.

Rüyada nişanlıyla ayrılmak yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına işarettir.

Rüyada nişanlı ayrılmak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments