Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elden yaralanmak

Rüyada elden yaralanmak

Rüyada elden yaralanmak can sıkıntısının sona ereceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada elden yaralanmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaştığınız kişilerle yaptığınız konuşmalar neticesinde bir ilişki ya da iş birliğiniz farklı bir şekle dönüşebilir.

Rüyada elden yaralanmak karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret eder.

Rüyada elden kıymık çıkarmak yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına işarettir.

Rüyada elden tutmak hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına tabir olunur.

Rüyada elden diken çıkarmak epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada elden para almak yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, sorunlarının da çözüleceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza işaret eder.

Rüyada silahla elden vurulmak çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada elden anahtar almak deniz aşırı işler yapılacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada elden para vermek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments