Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokakta yılan görmek

Rüyada sokakta yılan görmek

Rüyada sokakta yılan görmek dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, zararların telafi edileceğine, dertlerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sokakta yılan gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi, hayatınızı kazanma biçiminizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren bazı konularda değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada sokakta yılan görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sokakta yılan öldürmek zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına yorulur.

Rüyada sokak sulamak çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına işaret eder.

Rüyada sokakta ağlamak gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sokağı sulamak tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sokakta yıkanmak sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada sokakta yaşadığını görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Rüyada sokakların temizlendiğini görmek sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments