Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokakta fare görmek

Rüyada sokakta fare görmek

Rüyada sokakta fare görmek sevdiğini söyleyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine işaret eder.

Rüyada sokakta fare gördüyseniz:

  • Gerçekten başarılı olabileceğiniz durumlarda farkında olmadığınız düşmanlıklarla karşılaşıyorsunuz.

Rüyada sokakta fare görmek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine işarettir.

Rüyada sokaklarda kaybolmak kazanç kapılarının açılacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, keyfinin olmayacağına yorulur.

Rüyada sokakta yaşamak yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine alamet eder.

Rüyada sokakta yangın görmek çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada sokak lambası görmek alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine işarettir.

Rüyada yavru sokak kedisi görmek sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine işarettir.

Rüyada sokak sulamak kazancının günden güne azalacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık dar sokak görmek çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments