Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokak kuşu görmek

Rüyada sokak kuşu görmek

Rüyada sokak kuşu görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, onların başarıları ile övüneceğine alamet eder.

Rüyada sokak kuşu gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikirleriniz konusunda ısrarcı olabilir, son noktayı koyabilirsiniz.

Rüyada sokak kuşu görmek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, oldukça büyük başarılara işaret eder.

Rüyada sokaktan kağıt para toplamak mallarının eksileceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sokakta namaz kılmak tartışmalı durumların sona ereceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına rivayet eder.

Rüyada sokak köpeği görmek işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada dar sokakta koşmak yaşamdan elini eteğini çekeceğine, güzel günlerin yaşanacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada sokak süpürdüğünü görmek kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, bir işe soyunacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada sokakta dolaşmak kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, maddi zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada pencereden sokağa bakmak alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments