Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokakta tuvaletini yapmak

Rüyada sokakta tuvaletini yapmak

Rüyada sokakta tuvaletini yapmak yaşanan üzüntülerin son bulacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, doğru karar veremeyeceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sokakta tuvaletini yapmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada sokakta tuvalet yapmak aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sokakta tuvaletini yapmak rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, hikmet sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada sokak ortasına tuvaletini yapmak maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada sokakda banyo yapmak elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada sokakta maç yapmak maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sokağa çiş yapmak işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada sokakta çiş yapmak çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına rivayet eder.

Rüyada sokağa idrar yapmak ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments