Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokakta tuvalet yapmak

Rüyada sokakta tuvalet yapmak

Rüyada sokakta tuvalet yapmak mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, insanlarla bir araya geleceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sokakta tuvalet yapmak gördüyseniz:

  • Gelenekçi tutumlarınız sevdiklerinizle gerilim yaşamanıza neden olabilir.

Rüyada sokakta tuvalet yapmak yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine işarettir.

Rüyada sokakta tuvaletini yapmak atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine inanılır.

Rüyada sokak ortasına tuvaletini yapmak tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına tabir olunur.

Rüyada sokakta maç yapmak keyfinin ve neşesinin artacağına, evindeki huzurun bozulacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada sokakta banyo yapmak yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sokakta çiş yapmak olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına yorulur.

Rüyada sokağa çiş yapmak attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada sokakta kaka yapmak şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments