Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokakta öpüşmek

Rüyada sokakta öpüşmek

Rüyada sokakta öpüşmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine tabir olunur.

Rüyada sokakta öpüşmek gördüyseniz:

  • Başkalarının belli başlı kararlarını, başlangıçlarını ya da onlara uyan şeyleri önemsememelisiniz.

Rüyada karanlık sokak görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada sokak tatlısı görmek büyük rahatlık yaşanacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada sokakta kar görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sokak ortasına tuvaletini yapmak ters giden bazı durumların düzeltileceğine, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada sokakta yatmak elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına delalet eder.

Rüyada sokakta oturmak üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sokakta beklemek hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar sokaktan geçmek eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments