Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokakta gezmek

Rüyada sokakta gezmek

Rüyada sokakta gezmek uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, bir üniversitede hoca olunacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, yeni işlere girişileceğine alamet eder.

Rüyada sokakta gezmek gördüyseniz:

  • Bazı planlar veya düzenlemeler sıralı şekilde sizin ilginizi bekliyor olabilir.

Rüyada sokakta gezmek kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, kazancının eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sokaklarda gezmek kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, hararetli olayların meydana geleceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına işarettir.

Rüyada gece sokakta gezmek olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada tarihi sokak görmek kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, yeni bir eve sahip olacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sokak köpek görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada sokakta tuvalet yapmak ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sokağa büyük abdest yapmak sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sokakta kedi görmek ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments