Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokaklarda gezmek

Rüyada sokaklarda gezmek

Rüyada sokaklarda gezmek düşmanını alt edeceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sokaklarda gezmek gördüyseniz:

  • Değişiklik yapmanız şart görünüyor.

Rüyada gece sokakta gezmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına rivayet eder.

Rüyada sokaklarda gezmek işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, başarılı bir kişi olunacağına, şansın açılacağına delalettir.

Rüyada sokakta gezmek gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada sokaktan ekmek toplamak kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına işaret eder.

Rüyada sokak tabelası görmek rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine rivayet eder.

Rüyada sokakta masa görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına işarettir.

Rüyada sokağı süpürdüğünü görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada sokak ortasına tuvaletini yapmak istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments