Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokaklar görmek

Rüyada sokaklar görmek

Rüyada sokaklar görmek eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, başarılar elde edileceğine delalettir.

Rüyada sokaklar gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı konular nedeniyle ilişkilerinize zarar vermemeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada sokak köpeği görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına delalettir.

Rüyada sokakta kedi görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sokakta ağlamak mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına delalettir.

Rüyada sokaktan bozuk para toplamak geleceğe olan inancını yitireceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına inanılır.

Rüyada bir sürü sokak kedisi görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada sokaklar görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, yeni bir kazanç kapısı açılacağına işaret eder.

Rüyada aydınlık sokak görmek elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, çok başarılı olacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına inanılır.

Rüyada sokak çeşmesi görmek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments