Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokağa bırakılmış bebek görmek

Rüyada sokağa bırakılmış bebek görmek

Rüyada sokağa bırakılmış bebek görmek ferah bir eve geçileceğine, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sokağa bırakılmış bebek gördüyseniz:

  • İşdeki bir değişiklik nedeniyle tuhaf bir pozisyona düşmeden önce harekete geçmelisiniz.

Rüyada sokağa bırakılmış bebek görmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Rüyada sokakta bebek bulmak ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, hayallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada sokakta kar görmek edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sokakta masa görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına delalet eder.

Rüyada güzel sokak görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada bilmediğin sokaklarda yürümek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, istediği gibi hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada sokakta fare görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada sokaktan ekmek toplamak sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments