Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bamya tohumu ekmek

Rüyada bamya tohumu ekmek

Rüyada bamya tohumu ekmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bamya tohumu ekmek gördüyseniz:

  • Evinizde maddi açıdan istikrar sağlamanız gerekebilir.

Rüyada bamya tohumu ekmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına işarettir.

Rüyada bamya tohumu görmek zahmete ve çileye düşeceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına alamet etmektedir.

Rüyada bamya ekmek çok güzel günler ile karşılaşacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada yaş bamya görmek yetki ve söz sahibi olacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bamya tarlası görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına delalettir.

Rüyada bamya görmek işlerin artacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş bamya yemeği görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada bamya toplamak barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments