Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğan sarmısak görmek

Rüyada soğan sarmısak görmek

Rüyada soğan sarmısak görmek kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada soğan sarmısak gördüyseniz:

  • Bazı konuları tahmin ederek hareket etmekten kaçının.

Rüyada soğan sarmısak görmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, insanları kandıracağına yorulur.

Rüyada sarmısak turşusu görmek büyük sorunlar yaşanacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada ekmek arası soğan yemek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada yeşil soğan marul görmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına yorulur.

Rüyada soğanın görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada taze soğan aldığını görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada soğan cücüğü yemek huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan topladığını görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments