Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçta düşmek

Rüyada ağaçta düşmek

Rüyada ağaçta düşmek çalıştığı yerde amir olacağına, çok daha fazla adım atacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına inanılır.

Rüyada ağaçta düşmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmeyin.

Rüyada ağaç merdivenden düşmek planların aksayacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada çam ağacından düşmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, sadece kendisini düşüneceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada incir ağacından düşmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ortak bir noktada bulaşamayacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada kiraz ağacından düşmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, mal mülk edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaç dalından düşmek fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağacın üstüne düşmek işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada ceviz ağacından düşmek para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, hafifleyeceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine inanılır.

Rüyada ağaçta düşmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, güzel günlerinin geride kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments