Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sofra kurulduğunu görmek

Rüyada sofra kurulduğunu görmek

Rüyada sofra kurulduğunu görmek büyük bir ihanete uğranacağına, çok güzel adımlar atılacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sofra kurulduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, kariyerinizde, imajınızda veya yaşam standartlarınızda bir üst aşamaya atlamak üzeresiniz, fırsatlar var.

Rüyada kurulmuş sofra görmek yeni işlere girişileceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sofra kurulduğunu görmek kişinin elindekilerinden de olacağına, çok para kazanılacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurulu sofralar görmek her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurulu sofra görmek çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine işaret eder.

Rüyada komplo kurulduğunu görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada havluyla kurulanmak borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine inanılır.

Rüyada kurulu masa görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, her konuda şansın yaver gideceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuzak kurulduğunu görmek işlerinde bereket olacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments