Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurulu sofra görmek

Rüyada kurulu sofra görmek

Rüyada kurulu sofra görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, güzel ve önemli işler yapacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, malının ve parasının da artacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada kurulu sofra gördüyseniz:

  • Yok yere problem aramak yerine, işlerin hallolmasını sağlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada kurulu sofralar görmek en doğru şekilde öğreneceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurulu sofra görmek işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada sofra kurulduğunu görmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, her geçen gün sorunların artacağına işarettir.

Rüyada kurulmuş sofra görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, koyu sohbetler edeceğine, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada havluyla kurulanmak hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına inanılır.

Rüyada kurulu ev görmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yönetim kurulu görmek duymadığı sözleri duyacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine delalettir.

Rüyada kazan kurulduğunu görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments