Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı siyah benekli yılan görmek

Rüyada sarı siyah benekli yılan görmek

Rüyada sarı siyah benekli yılan görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada sarı siyah benekli yılan gördüyseniz:

  • Çevrenizi genişletmeniz mümkün olabilir.

Rüyada siyah sarı benekli yılan görmek gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işaret eder.

Rüyada sarı siyah benekli yılan görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı benekli yılan görmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada benekli sarı yılan görmek daha güçlü hale geleceğine, kazancın artacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah benekli yılan görmek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, ferahlığa çıkacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine inanılır.

Rüyada siyah benekler görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, amaçlardan sapmaya işarettir.

Rüyada siyah benekli köpek görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada vücutta siyah benekler görmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments