Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı siyah yılan görmek

Rüyada sarı siyah yılan görmek

Rüyada sarı siyah yılan görmek beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına işaret eder.

Rüyada sarı siyah yılan gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size maddi manevi bedeller ödetebilir.

Rüyada sarı ve siyah yılan görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, hastalıklarının son bulacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine yorulur.

Rüyada sarılı siyahlı yılan görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı siyah yılan görmek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı siyah benekli yılan görmek karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, hasta olanlar için şifa bulmaya, çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah ve sarı yılan görmek bir toplulukla beraber hareket edileceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına delalettir.

Rüyada siyah sarı benekli yılan görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada siyah yılana sarılmak yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya delalet eder.

Rüyada siyah sarı yılan görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments