Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ve beyaz üzüm görmek

Rüyada siyah ve beyaz üzüm görmek

Rüyada siyah ve beyaz üzüm görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, hem çok mutlu olacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah ve beyaz üzüm gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz için çaba sarf etmeniz gerekebilir.

Rüyada siyah ve beyaz üzüm görmek hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, rakipleri mağlup edeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah beyaz üzüm görmek ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, işlerinin bu sayede açılacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz ve siyah üzüm görmek sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah ve beyaz üzüm yemek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, harcama gücünün artacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz ve siyah üzüm yemek buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına yorulur.

Rüyada beyaz siyah üzüm görmek sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, güçten düşeceğine, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada siyah üzüm kurusu görmek ele geçen kazancın günden güne azalacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada siyah üzüm satmak işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments