Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ve beyaz görmek

Rüyada siyah ve beyaz görmek

Rüyada siyah ve beyaz görmek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah ve beyaz gördüyseniz:

  • Aşk hayatında bazı üzücü olaylar yaşayabilirsiniz.İstemediğiniz çekişmeler olabilir.

Rüyada siyah beyaz inek görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına rivayet eder.

Rüyada siyah ve beyaz kurt görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada siyah beyaz etek giymek sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine işarettir.

Rüyada siyah ve beyaz kedi görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada beyaz ve siyah üzüm yemek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine yorulur.

Rüyada siyah beyaz eşarp görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru siyah beyaz kedi görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, iyi haberler alınacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz şal görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments