Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paspal giyinmek

Rüyada paspal giyinmek

Rüyada paspal giyinmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, hırsızlık yapacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada paspal giyinmek gördüyseniz:

  • Baskıcı olmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada paspal giyinmek muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada çok güzel giyindiğini görmek ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine delalettir.

Rüyada kat kat giyindiğini görmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada rahibe gibi giyinmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada açık giyindiğini görmek zenginlik içinde olacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada güzel giyinmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine tabir olunur.

Rüyada renkli giyinmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok şık giyinmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments