Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok şık giyinmek

Rüyada çok şık giyinmek

Rüyada çok şık giyinmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok şık giyinmek gördüyseniz:

  • Arkadaş çevrenizi veya ilgi alanlarınızı genişletebilirsiniz.

Rüyada şık giyinmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına rivayet eder.

Rüyada şık giyindiğini görmek dininden vazgeçmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok şık giyinmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada kendini şık görmek onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah şık elbise giymek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok şık bir elbise giymek zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada şık ayakkabı görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına delalettir.

Rüyada çok şık elbise görmek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, darlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments