Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ve beyaz gelinlik görmek

Rüyada siyah ve beyaz gelinlik görmek

Rüyada siyah ve beyaz gelinlik görmek hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, bunun için sabırsızlanacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına yorulur.

Rüyada siyah ve beyaz gelinlik gördüyseniz:

  • Şu sıralar tanışacağınız yeni insanlarla kalıcı dostluklar kurmanız mümkün.

Rüyada siyah beyaz gelinlik giymek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah ve beyaz gelinlik giymek kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada üstü siyah altı beyaz gelinlik görmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, bazı sıkıntılara düşeceğine yorulur.

Rüyada siyah beyaz gelinlik görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada siyah gelinlik beyaz duvak giymek eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına işarettir.

Rüyada beyaz gelinlik siyah duvak görmek amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına tabir olunur.

Rüyada siyah ve beyaz gelinlik görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek acı veren durumların vuku bulacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments