Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah üzüm görmek

Rüyada siyah üzüm görmek

Rüyada siyah üzüm görmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, birikiminin artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah üzüm gördüyseniz:

  • En iyisi yumuşak bir ses tonuyla konuşmanız olacak.

Rüyada siyah üzüm bağı görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah salkım üzüm görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine işaret eder.

Rüyada siyah üzüm topladığını görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş siyah üzüm görmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada birine siyah üzüm vermek de rahatının yerine geleceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah üzüm asması görmek kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına alamet eder.

Rüyada beyaz ve siyah üzüm yemek ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada siyah taze üzüm görmek sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments