Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turp ekmek

Rüyada turp ekmek

Rüyada turp ekmek günah işleyeceğine, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada turp ekmek gördüyseniz:

  • Anlayışlı olmalı yüzleşmekten kaçınmalısınız.

Rüyada turp ekmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine delalettir.

Rüyada turp suyu içmek kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tatlı turp yemek yetim sevindireceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına delalet eder.

Rüyada turp topladığını görmek dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada havuç ve turp görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada mor turp görmek rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, kazancın çoğalacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada turp almak tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz turp görmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments