Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden tarak aldığını görmek

Rüyada birinden tarak aldığını görmek

Rüyada birinden tarak aldığını görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, güzel zamanlar geçireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden tarak aldığını gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmadan önce olayların üzerinden geçmelisiniz.

Rüyada birinden tarak aldığını görmek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına işaret eder.

Rüyada renkli tarak görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye tarak vermek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarak kırıldığını görmek üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, yıkılacağına, üzüleceğine, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına inanılır.

Rüyada tarak düşürmek düşmanlıkların biteceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tarak görmek tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına işarettir.

Rüyada çok tarak görmek içini açmaya karar vereceğine, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, aşkının da kalıcı olacağına inanılır.

Rüyada tarak verdiğini görmek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments