Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynı kişiyle evlenmek

Rüyada aynı kişiyle evlenmek

Rüyada aynı kişiyle evlenmek girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aynı kişiyle evlenmek gördüyseniz:

  • Çok fazla abur cubur tüketme eğilimindesiniz.

Rüyada aynı kişiyle tekrar evlenmek iş hayatında sorun yaşanacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine işarettir.

Rüyada aynı kişiyle evlenmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tekrar aynı kişiyle evlenmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, ticarette şansının düşeceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada yeniden aynı kişiyle evlenmek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada sürekli aynı kişiyle evlenmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına delalet eder.

Rüyada aynı kişiyle yeniden evlenmek olmayacak hayallere kapılacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine alamet etmektedir.

Rüyada aynı kişiyle ikinci kez evlenmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına inanılır.

Rüyada tekrar aynı kişiyle evlendiğini görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments