Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynı kişiyle yeniden evlenmek

Rüyada aynı kişiyle yeniden evlenmek

Rüyada aynı kişiyle yeniden evlenmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada aynı kişiyle yeniden evlenmek gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan veya kendinizi zor duruma düşürebileceğiniz aktivitelerden kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada yeniden aynı kişiyle evlendiğini görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, her gün daha fazla dolacağına delalettir.

Rüyada aynı kişiyle yeniden evlenmek rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, aile hayatının hayır getireceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeniden aynı kişiyle evlenmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına işaret eder.

Rüyada evli kişinin yeniden evlendiğini görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli olduğun kişiyle yeniden evlenmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına delalettir.

Rüyada tekrar aynı kişiyle evlendiğini görmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına delalet eder.

Rüyada tekrar aynı kişiyle evlenmek başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, rakiplerini mağlup edeceğine delalet eder.

Rüyada sürekli aynı kişiyle evlenmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments