Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekrar aynı kişiyle evlendiğini görmek

Rüyada tekrar aynı kişiyle evlendiğini görmek

Rüyada tekrar aynı kişiyle evlendiğini görmek çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına rivayet eder.

Rüyada tekrar aynı kişiyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Sizden tecrübeli kişilerin faydalı tavsiyeleri olabilir.

Rüyada aynı kişiyle tekrar evlenmek kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tekrar aynı kişiyle evlenmek huzura kavuşacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına işaret eder.

Rüyada tekrar aynı kişiyle evlendiğini görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine işarettir.

Rüyada aynı kişiyle tekrar evlendiğini görmek bir süre zorluk çekeceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada aynı eşle tekrar evlenmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada aynı insanla tekrar evlenmek hastalığın biteceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada aynı kişiyi tekrar görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, hayıflanacağına yorulur.

Rüyada aynı kişiyle tekrar nişanlanmak üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments