Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynı kişiyi iki kere görmek

Rüyada aynı kişiyi iki kere görmek

Rüyada aynı kişiyi iki kere görmek isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada aynı kişiyi iki kere gördüyseniz:

  • Tutulmayan sözler veya aşırılıklar, eksik tecrübe ya da maddi sıkışıklıklar sizin bazı konuları kompanse etmeniz gerekmesine neden olabilir.

Rüyada aynı kişiyi iki kere görmek kişinin fakirleşeceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki kere aynı kişiyi görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi iki kere görmek prestij kaybı yaşayacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki kere evlenmek kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yeri iki kere görmek mal kaybına uğrayacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada iki kere gelinlik giymek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına alamet eder.

Rüyada ikinci kere evlenmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki kere ölmek bazı ürünlerin piyasada azalacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments