Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki kere aynı kişiyi görmek

Rüyada iki kere aynı kişiyi görmek

Rüyada iki kere aynı kişiyi görmek yüksek bir makama geleceğine, kendi kabuğuna çekileceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada iki kere aynı kişiyi gördüyseniz:

  • Belli anlaşma veya pazarlıklara ağırlık vermeniz durumunda maddi akış hızlanabilir veya kar elde edebilirsiniz.

Rüyada iki kere aynı kişiyi görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Rüyada aynı kişiyi iki kere görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi iki kere görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine delalettir.

Rüyada ikinci kere evlenmek içindeki sıkıntıların gideceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine yorulur.

Rüyada iki kere evlenmek sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine delalettir.

Rüyada iki kere gelinlik giymek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, masrafların altında kalacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada bir yeri iki kere görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına yorulur.

Rüyada iki kere ölmek mal sahibi olacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments