Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki kere gelinlik giymek

Rüyada iki kere gelinlik giymek

Rüyada iki kere gelinlik giymek zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada iki kere gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Belli bir kurum, kuruluş ya da otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde olasılıkları iyi hesaplamanız gerekiyor.

Rüyada iki kere gelinlik giymek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki kere ölmek bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, sağlığının da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada aynı kişiyi iki kere görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada iki kere evlenmek gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına işarettir.

Rüyada bir kişiyi iki kere görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, işinin başından ayrılmayacağına delalettir.

Rüyada iki kere aynı kişiyi görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, verimin ve bereketin geleceğine inanılır.

Rüyada bir yeri iki kere görmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine delalettir.

Rüyada ikinci kere evlenmek başarıya giden yollarını açacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, umutlarını yitireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments