Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki kere evlenmek

Rüyada iki kere evlenmek

Rüyada iki kere evlenmek kendini tutamayıp şeytana uyacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, çok iyi yerlere geleceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki kere evlenmek gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız yada hoşunuza gitmiyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Rüyada ikinci kere evlenmek başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki kere evlenmek çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bir yeri iki kere görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki kere aynı kişiyi görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada aynı kişiyi iki kere görmek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, işlerin yoluna gideceğine, sorunların bu sayede aşılacağına yorulur.

Rüyada iki kere gelinlik giymek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, eldeki imkanların giderek azalacağına, sevinçli bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi iki kere görmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada iki kere ölmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments