Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli at görmek

Rüyada renkli at görmek

Rüyada renkli at görmek evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada renkli at gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul başlıklarını ilgilendiren konularda yaratıcı fikirleriniz olabilir veya size akılcı tavsiyelerde bulunan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada siyah renkli at görmek eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koyu renkli at görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına işarettir.

Rüyada sarı renk at görmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada yeşil renkli at görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine rivayet eder.

Rüyada boz renkli at görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada gri renkli at görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz renk at görmek vefa göstereceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada kızıl renkli at görmek dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments