Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah poşette para görmek

Rüyada siyah poşette para görmek

Rüyada siyah poşette para görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, kısmetinizin açılacağına yorulur.

Rüyada siyah poşette para gördüyseniz:

  • Zayıf konuma düşmemeye veya o şekilde görünmemeye dikkat etmelisiniz.

Rüyada siyah poşette para görmek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, içinin rahat edeceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah çöp poşeti görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına alamet eder.

Rüyada siyah poşet görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada poşet dolusu para görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir poşet para görmek oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına işarettir.

Rüyada poşette bozuk para görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir poşet bozuk para görmek neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada poşet dolusu kağıt para görmek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments