Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah poşet görmek

Rüyada siyah poşet görmek

Rüyada siyah poşet görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, neşesini ve huzurunu yitireceğine, parasal durumun düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada siyah poşet gördüyseniz:

  • Heyecan verici bir olayın başında duruyorsunuz.

Rüyada siyah poşet görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, mevki edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah çöp poşeti görmek kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah poşette para görmek büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı poşet görmek canının sağ olacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi poşet görmek kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir poşet yumurta görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada poşet içinde altın görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, kazancın çoğalacağına işarettir.

Rüyada toprağı poşete doldurmak kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments