Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir poşet para görmek

Rüyada bir poşet para görmek

Rüyada bir poşet para görmek herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir poşet para gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyi planlarınıza dahil edebilirsiniz.

Rüyada bir poşet para görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada poşet içinde para görmek geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada poşette bozuk para görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada poşet içinde kağıt para görmek yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, etrafındaki insanlara yardım edeceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına işaret eder.

Rüyada siyah poşette para görmek yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, güvenini sarsacağına işarettir.

Rüyada poşet dolusu para görmek huzurlu bir hayata adım atacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir poşet bozuk para görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, oldukça uzun bir yolculuğa rivayet etmektedir.

Rüyada poşet dolusu kağıt para görmek tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, para yatıracağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments