Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada poşet dolusu kağıt para görmek

Rüyada poşet dolusu kağıt para görmek

Rüyada poşet dolusu kağıt para görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, geçim derdine düşeceğine, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, aşkının da kalıcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada poşet dolusu kağıt para gördüyseniz:

  • Tartışmaları körüklemek doğru olmayabilir.

Rüyada poşet dolusu kağıt para görmek bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada poşet dolusu para görmek kazancının hiç azalmayacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada poşet içinde kağıt para görmek atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, kendi bildiğini okuyacağına delalettir.

Rüyada çanta dolusu kağıt para görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada bir çanta dolusu kağıt para görmek sağlığının kötüye gideceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, kötüyse düzeleceğine yorulur.

Rüyada kucak dolusu kağıt para görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada çuval dolusu kağıt para görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada bir poşet dolusu yumurta görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, de elinin bollaşacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments