Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah parlak yılan görmek

Rüyada siyah parlak yılan görmek

Rüyada siyah parlak yılan görmek kendisini eve kapatacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, mali olarak küçüleceğine işarettir.

Rüyada siyah parlak yılan gördüyseniz:

  • İş birliğine açık olmalı, yardım edilmesi gereken konulardan kaçmamalısınız.

Rüyada siyah parlak yılan görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına rivayet eder.

Rüyada parlak siyah yılan görmek karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, gamsız bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah parlak at görmek ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada parlak siyah elbise giymek işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine yorulur.

Rüyada parlak siyah ayakkabı görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada siyah parlak elbise görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada siyah parlak taş görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada parlak siyah renk görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments