Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah pantolon görmek

Rüyada siyah pantolon görmek

Rüyada siyah pantolon görmek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, her kararlarında onların arkasında olacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah pantolon gördüyseniz:

  • Maddi anlamda risk almamakta fayda var.

Rüyada siyah pantolon kaybetmek daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada siyah kumaş pantolon görmek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kot pantolon görmek mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah pantolon görmek parasının ve malının da artacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine işarettir.

Rüyada siyah pantolon dikmek hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah pantolon ütülemek aile içinde her şeyin yolunda olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah pantolon aramak rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada siyah kumaş pantolon giymek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments