Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah mont görmek

Rüyada siyah mont görmek

Rüyada siyah mont görmek projelerinin engellenmeye çalışılacağına, yollarının açılacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah mont gördüyseniz:

  • Gereksiz kişileri hayatınızdan uzaklaştırma kararı alabilirsiniz.

Rüyada deri siyah mont giymek kişinin zor günlerden geçeceğine, kendisini işine vereceğine, zahmet veren işlerin artacağına rivayet eder.

Rüyada siyah mont almak zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, ona özlemle sarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah deri mont görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada siyah mont giydiğini görmek sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah mont görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine inanılır.

Rüyada siyah mont kaybetmek daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada sarı deri mont görmek yöneticilik koltuğuna oturacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada yazın mont giymek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, söz sahibi olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments