Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah mont almak

Rüyada siyah mont almak

Rüyada siyah mont almak engellerin aşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, maddi yükünün artacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, önemli yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah mont almak gördüyseniz:

  • Bir süredir çözümlenmemiş konuların yararınıza ilerlediğinin farkına varabilirsiniz.

Rüyada siyah mont almak tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına tabir olunur.

Rüyada deri siyah mont giymek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine alamet eder.

Rüyada siyah mont kaybetmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada siyah deri mont görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, bir şeyden zarar görmeye, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada siyah mont giydiğini görmek rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada siyah mont görmek saydığı ve tanıdığı biri olacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına delalettir.

Rüyada birine mont almak atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada renkli mont görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments