Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah lale görmek

Rüyada siyah lale görmek

Rüyada siyah lale görmek darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, zor zamanların biteceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına delalet eder.

Rüyada siyah lale gördüyseniz:

  • Bilindiği gibi sürekli aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar elde edemezsiniz.

Rüyada siyah lale görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada lale koparmak borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına delalettir.

Rüyada saksıda lale görmek daha zengin hale geleceğine, işinde ustalaşacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada sarı lale toplamak işlerin yakın zamanda bozulacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağ lalesi görmek dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada lale görmek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine delalettir.

Rüyada ters lale görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı lale bahçesi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments