Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lale görmek

Rüyada lale görmek

Rüyada lale görmek istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, borcunun da hafifleyeceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada lale gördüyseniz:

  • Yanında kendinizi iyi hissettiğiniz kişilerle zaman geçirmeniz keyifli vakitlerin garantisi olabilir.

Rüyada turuncu lale görmek sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine delalettir.

Rüyada mavi lale görmek canın sıkılacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına inanılır.

Rüyada lale koklamak büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına rivayet eder.

Rüyada elinde lale görmek sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada sarı lale bahçesi görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yeni mekânlara gireceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine rivayet eder.

Rüyada lale görmek başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, yeni bir eve taşınacağına rivayet eder.

Rüyada lale ekmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, büyük kazanç elde edileceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına delalet eder.

Rüyada sarı lale tarlası görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments