Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuğa oturduğunu görmek

Rüyada koltuğa oturduğunu görmek

Rüyada koltuğa oturduğunu görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuğa oturduğunu gördüyseniz:

  • Kar elde edebileceğiniz, fırsatlar yakalayabileceğiniz veya bazı alanlarda yükselişlerin ön plana çıkabileceği bir süreçtesiniz.

Rüyada beyaz koltuğa oturmak onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz koltukta oturmak her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada koltukda oturmak istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada berber koltuğuna oturmak günahlarının affedileceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi koltuğa oturmak birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başbakanın koltuğuna oturmak emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada patron koltuğuna oturmak sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, saadete ereceğine inanılır.

Rüyada deri koltuğa oturmak evdeki nimetin çoğalacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments